Over gevolgen en steun

Als mensen kanker krijgen, verandert er vaak veel in hun leven... Kanker en de behandeling ervan blijken een grotere invloed te hebben op de lichamelijke en geestelijke gesteldheid dan de meeste mensen hadden vermoed. Misschien bent u ook tot de conclusie gekomen dat uw kijk op het leven is veranderd. In de periode na de behandeling krijgen de meeste mensen pas de gelegenheid om te beseffen welke gevolgen kanker eigenlijk heeft op hun leven.

 

Veel mensen hebben moeite om de draad weer op te pakken na de behandeling. Allerlei zaken spelen mee: langdurige lichamelijke of psychische klachten, vragen over wat wel of niet te vertellen bij een sollicitatieprocedure, problemen bij het afsluiten van verzekeringen, relaties die veranderen, geconfronteerd worden met een slechte prognose, etcetera.

 

U kunt onder Gevolgen en Steun een rubriek selecteren. Deze rubrieken zijn weer onderverdeeld in subrubrieken met uitgebreide informatie. Bij iedere problematiek kunt u bekijken welk type hulpverlener u hierbij kan helpen (aanbod hulpvraag). Van deze hulpverleners kunt u de gegevens erbij vinden, zodat u contact kunt opnemen met een hulpverlener of organisatie in uw regio.

 

U vindt op deze website momenteel alleen namen van hulpverleners uit de regio Zuid-Nederland.

Voor de disclaimer, zie: http://www.kankerwiehelpt.nl/disclaimer-8.html
Postcode
Afstand
Zoek in overzicht